Јазик

СЛЕДЕТЕ:

Платно за маски за лице

Почетна » Производи » Материјал за маска за лице » Платно за маски за лице

Платно за маски за лице

  • https://www.sffiltech.com/img/medical_melt_blown_cloth_for_n95_face_mask.jpg

Медицинска топена облека за маска за лице N95

спецификација:
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Медицинска топена неткаена ткаенина

материјал

100% полипропилен

Тежина

25g, 30g, 45g, 50g или прилагодено

Ширина

175мм, 260мм или прилагодено

Должина на

50м, 100м, 150м, 200м или прилагодено

Боја

Бела

функција

Ко-пријателски, отвратителен од вода

Киселина, нетоксична, не-зрачна, безопасна за човечката физиологија

Со одлична дишење

Мазна, светла боја, сечење ролна, лесна употреба, најдобар квалитет

технологија

Преку кулоновата сила на наполнето влакно за да се постигне зафаќање на аеросоли, површината на филтерскиот материјал е поотворена, способноста за зафаќање на честичките е посилна, а густината на полнежот е зголемена, ефектот на адсорпција и поларизација на честичките е посилен. По третманот со електрет, 95% филтрација може да се реализира без промена на респираторниот отпор.

Електростатскиот електрет може да помогне стапката на филтрирање на разнесената крпа да се достигне 95% - 99% (може да се користи во производството на маска kn95)

Дијаграм на структурата за маска за лице

Медицинска маска од 5Пл N95

слој

материјал

Тежина

Ширина

Боја

1st

Вртете ја врската неткаена ткаенина

50g

260mm

Бела

2nd

Памук со топол воздух

50g

260mm

Бела

3rd

Топете крпа од ткаенина

25g

260mm

Бела

4th

Топете крпа од ткаенина

25g

260mm

Бела

5th

Вртете ја врската неткаена ткаенина

25g

260mm

Бела

 

Медицинска маска од 4Пл N95

слој

материјал

Тежина

Ширина

Боја

1st

Вртете ја врската неткаена ткаенина

50g

260mm

Бела

2nd

Памук со топол воздух

50g

260mm

Бела

3rd

Топете крпа од ткаенина

50g

260mm

Бела

4th

Вртете ја врската неткаена ткаенина

25g

260mm

Бела

 

Медицинска маска од 5Пл N95

слој

материјал

Тежина

Ширина

Боја

1st

Вртете ја врската неткаена ткаенина

25g

175mm

Сина Бела

2nd

Топете крпа од ткаенина

25g

175mm

Бела

3rd

Вртете ја врската неткаена ткаенина

25g

195mm

Бела

 

Контакт форма
мени