Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Касета за филтрирање

Почетна » Производи » Течен филтрација » Касета за филтрирање

Касета за филтрирање

  • https://www.sffiltech.com/img/membrane_mce__filter_cartridges-40.jpg

Мембрани касети за филтрирање MCE

спецификација:

LPSL ниска екстракција и подолг век на траење на касетата за филтрирање на плазма

Материјали за градба

Мембрана

Хидрофилна MCE

поддршка  

PP

Јадро, кафез и дренажа

PP

Крај капачиња

ПП (222/226 со капсулиран прстен за зајакнување од не'рѓосувачки челик)

О-прстени / заптивка

Силиконски / EPDM / Витон

Технологија на запечатување

Термичко сврзување, без лепила

димензии

дијаметар

Φ68

Должина на

5 инчи, 10 инчи, 20 инчи, 30 инчи, 40 инчи

Област за филтрирање, ft2

6.4 ≥ на 10-инчен елемент

Големина на порите, μm       

0.1, 0.22, 0.45, 0.65, 1.0, 3.0, 5.0

Максимален диференцијален притисок

Напред: 4.2 бари @ 23; 1.5 бар @ 85

Задржување на бактерии (само за 0.1 и 0.22 μm)

Помина тестирање на бактериски предизвик со употреба Бревондимонас
диминута
(ATCC19146) со минимална концентрација на предизвик
од 1 x 105 CFU / cm2.

Екстракции, за 10-инчен кертриџ

≤ 50 mg по 24-часовно натопување во вода

Ниво на честички на ефлуент

Ги исполнува барањата на Кинеската фармакопеја 2010 година,
Том Ⅱ, додаток Ⅸ В.

Не ослободување на влакна

Ги задоволува критериумите за филтер „не ослободувачки влакна“ како што е дефинирано
во 21 ЦФР 210.3 (б) (6).

Токсичност

Компонентните материјали исполнуваат GB / T 14233.2 <2005> од кинески јазик
Национален стандард за тестови за безбедност.

TOC

<500 ppb по флеш вода од 60 литри на 10-инчен кертриџ

Повеќе циклуси на стерилизација

15 циклуси на стерилизација на пареа или автоклав циклуси од 30 мин
на 123

Оксидирачки супстанции

Ги исполнува критериумите на кинески фармакопеја 2010 година, обемот на
Ⅱ за прочистена вода.

Бактериски ендоксиксини

<0.25 ЕУ / мл утврдени со ЛАЛ-тестот

Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Касетите со филтри за LPM се карактеризираат со високо-перформанси, хидрофилна мешавина на естери на целулоза, кои нудат високи стапки на проток, мала адсорпција на протеини и супериорна микробиолошка безбедност. Овие филтри се дизајнирани да ги намалат трошоците и се особено погодни за префилтрација на вакцините.

Квалитет
● Касети произведени во контролирано опкружување
● произведен според сертифициран ISO9001 систем за управување со квалитет

Подредување информации
LPSL ниска екстракција и подолг век на траење на касетата за филтрирање на плазма

Карактеристики и предности
● Ниско протеинско врзување
● Супериорни влезови и рентабилно
● висока ефикасност на задржување за посериозни степени на префилтрација

Фракција на плазма
Прашок од стерилна инјекција
Вакцини
Прашок од стерилна инјекција

Парентерални мали и големи количини
Фракција на плазма
Офталмолошки решенија
Водени капацитети
Подготовка на медиуми за мобилни култури
Активни фармацевтски состојки
Филтрација на пиво
Филтрација на вино
Филтрирање на вода во шишиња
Филтрација за мек пијалок
Млечни филтрирање
Филтрација со сируп со висока фруктоза
Полупроцесна филтрација
Ултраптура / ДИ филтрација на вода
Фотореистичка филтрација
Филтер за прикажување
Филтер со кашеста маса CMP
Филтрација на мастила со инкџет
Филтрација на вода
Филтрација на хемикалии


Контакт форма