Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Касета за филтрирање

Почетна » Производи » Течен филтрација » Касета за филтрирање

Касета за филтрирање

  • https://www.sffiltech.com/img/membrane_pvdf_filter_cartridges-75.jpg

Мембрански касети за филтрирање PVDF

спецификација:

LPSL ниска екстракција и подолг век на траење на касетата за филтрирање на плазма

Материјали за градба

Мембрана

Двоен слој хидрофилен PES

поддршка

PP

Јадро, кафез и дренажа

PP

Крајни капи

ПП (222/226 со засилен прстен од нерѓосувачки челик)

О-прстени / заптивка

Силиконски / EPDM / Витон

Технологија на запечатување

Термичко врзување, без лепила

димензии

дијаметар

Φ70

Должина на

5 инчи, 10 инчи, 20 инчи, 30 инчи

Површина на филтрација, ft2

4.9 10 по XNUMX-инчен кертриџ

Големина на порите, μm

0.45 + 0.22

Максимален диференцијален притисок

Напред: 4.2 бари @ 23; 1.5 бар @ 85

Тест за интегритет на 23 

Точка на меур на вода

3500 50 mbar (XNUMX psig)

Дифузен проток

Ml 30ml / min / 10 ”@ 2.8bar

Задржување на бактерии

Помина тестирање на бактериски предизвик со употреба Brevundimonas diminuta
(ATCC19146) со минимална концентрација на предизвик од 1 x 107 CFU / cm2.

Екстракции, за 10-инчен кертриџ

≤ 10 mg по 24-часовно натопување во вода

Ниво на честички на ефлуент

Ги исполнува барањата на кинеската фармакопеја 2010, том Ⅱ, додаток Ⅸ В.

Не ослободување на влакна

Ги исполнува критериумите за филтер за „ослободување на влакна“, дефиниран во 21 CFR 210.3 (b) (6).

Токсичност

Компонентните материјали исполнуваат GB / T 14233.2 <2005> од Кинеската националност
Стандард за тестови за безбедност.

TOC

<500 ppb по флеш вода од 60 литри на 10-инчен кертриџ

Повеќе циклуси на стерилизација

40 циклуси на стерилизација на пареа или автоклав циклуси од 30 мин на 123

Оксидирачки супстанции

Ги исполнува критериумите на кинеската фармакопеја 2010, волумен Ⅱ за прочистена вода.

Бактериски ендоксиксини

<0.25 ЕУ / мл утврдени со ЛАЛ-тестот

Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Касетите за филтрирање LPSL се специјално дизајнирани за стерилизирање на филтрацијата на фракционата плазма. Тие се карактеризираат со екстремно ниски екстрактибилиси со не повеќе од 10mg / 10 ”, подолг работен век на траење со 40 циклуси на SIP. Овие филтри можат моќно да обезбедат квалитетен финален производ.

Квалитет
● Касети произведени во контролирано опкружување
● произведен според сертифициран ISO9001 систем за управување со квалитет

Подредување информации
LPSL ниска екстракција и подолг век на траење на касетата за филтрирање на плазма

Карактеристики и предности
Hyd Двоен слој хидрофилна мембрана ПЕС
● Ниско протеинско врзување
● Широка компатибилност со лекови за критични апликации
● Екстремно ниски екстрактибили

Фракција на плазма
Прашок од стерилна инјекција
Вакцини
Прашок од стерилна инјекција

Парентерални мали и големи количини
Фракција на плазма
Офталмолошки решенија
Водени капацитети
Подготовка на медиуми за мобилни култури
Активни фармацевтски состојки
Филтрација на пиво
Филтрација на вино
Филтрирање на вода во шишиња
Филтрација за мек пијалок
Млечни филтрирање
Филтрација со сируп со висока фруктоза
Полупроцесна филтрација
Ултраптура / ДИ филтрација на вода
Фотореистичка филтрација
Филтер за прикажување
Филтер со кашеста маса CMP
Филтрација на мастила со инкџет
Филтрација на вода
Филтрација на хемикалии


Контакт форма