Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Мој

Почетна » апликации » Мој

 • Полиестер торба за филтрирање

  Опис :1. Температура на работа 150 Deg c,
  2. максималниот наплив е 150 deg c.
  3. добра анти-киселина, добра анти-алкална, добра хидролиза стабилност
  4. Средна пропустливост на воздухот: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
  5. Мене ми е најевтиниот филтер ...

  Повеќе
 • Акрилна вреќа за филтрирање

  Опис :Акрилик игла со хемиско хемиско име на вреќа со прашина се полиакрилонитрил, користете го како суровина со помош на игла со правен систем, а потоа преку специјална водоотпорна обработка на акрилна средна температура се добива игла отпорност на хидролиза ...

  Повеќе
Почетна Претходно 1 Следна Презиме - Вкупно 2 1 евиденција Тековната страница / Вкупно 1 20 по страница