Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Филтер чорап

Почетна » Производи » Течен филтрација » Филтер чорап

Филтер чорап

  • https://www.sffiltech.com/img/multifilament_filter_sock.jpg

Чорап за филтрирање со монофиламент

спецификација:
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

monofilament filter bags feature a wide range of retention ratings. The different materials cover many applications with demanding chemical and thermal properties. These filter bags are designed for surface filtration to retain particles that are larger than the respective pore size.
SENTINEL и SNAP-RING-моно-филијални кеси за филтрирање за површинска филтрација
Не-деформирачки материјал со еднорозно влакно е вткаен во специфична шема со пресеци заварени со фузија за дополнителна јачина и рејтинг на задржување
Сите најлонски филтри со моно-филијални кеси со FDA прстенот за запечатување имаат вентил за безбедно филтрирање
All nylon mono-filament grades <125 micro are manufactured with a twill-tape envelope on the side seam and bottom seam to prevent liquid bypass through the needle holes
Активиран под притисок FDA прстен за запечатување обезбедува флексибилен, хемиски отпорен заптивка што се прилагодува на секое куќиште за филтрирање на вреќи
Sffiltechfilter силно препорачува употреба на инструмент за вметнување што го олеснува вметнувањето на вреќата за филтрирање во куќиштето на филтерот за торбите и обезбедува правилно усогласување на вреќата за филтрирање во рамките на корпата за врзување

Детали за фабриката за филтрирање торби 500 микрони
500 микрони филтер торба детали за шиење детали

Област на пакување
Ние ја тестираме секоја торба за филтрирање од 500 микрони пред пратката

Пакување на производи

течност за филтрирање течни детали

производ за обработка на

Бои и лакови
Мастила
смоли
хемикалии
Агресивни растворувачи

Контакт форма