Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Филтер чорап

Почетна » Производи » Течен филтрација » Филтер чорап

Филтер чорап

  • https://www.sffiltech.com/img/multifilament_filter_sock-34.jpg

Мултифаламен филтер чорап

спецификација:
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

кеси за филтри со повеќе нишки се одликува со широк спектар на оцени за задржување. Различните материјали покриваат многу апликации со тешки хемиски и термички својства. Овие филтер кеси се дизајнирани за површинска филтрација за да задржат честички поголеми од соодветната големина на порите.

Детали за фабриката за филтрирање торби 500 микрони
500 микрони филтер торба детали за шиење детали

Област на пакување
Ние ја тестираме секоја торба за филтрирање од 500 микрони пред пратката

Пакување на производи

течност за филтрирање течни детали

Бои и лакови
Мастила
смоли
хемикалии
Агресивни растворувачи

производ за обработка на

Контакт форма