Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Производство на обоени метали

Почетна » апликации » Производство на обоени метали

 • Полиестер торба за филтрирање

  Опис :1. Температура на работа 150 Deg c,
  2. максималниот наплив е 150 deg c.
  3. добра анти-киселина, добра анти-алкална, добра хидролиза стабилност
  4. Средна пропустливост на воздухот: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
  5. Мене ми е најевтиниот филтер ...

  Повеќе
 • Кесичка за филтрирање на Арамид

  Опис :Отпорен на пожар
  Отпорен на висока температура
  Работна температура: 204 степен
  Максимална температура: 240 степени
  Одлична алкална отпорност
  Добра отпорност на киселина
  Добар отпор на органски растворувачи
  Одлично абразија r ...

  Повеќе
Почетна Претходно 1 Следна Презиме - Вкупно 2 1 евиденција Тековната страница / Вкупно 1 20 по страница