Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Специјален филтер за апликација

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Специјален филтер за апликација

Специјален филтер за апликација

  • https://www.sffiltech.com/img/oil_mist_filter.jpg

Филтер за магла за магла

спецификација:

Тип: филтер за течни загадувачи на магла за магла
Медиуми : Стаклено влакно.
Рамка: галванизиран челик / алуминиум.
Препорачан финален пад на притисок: 150Pa.
Температура: максимум 150ºC при континуирана услуга.
Врскање на стаклени влакна едни со други, униформа и еластична структура, добра ефикасност за течен загадувач.
Одводно низводно доводно - структурата на влакната е дизајнирана од редок до густа и достигнува длабока филтрација.
Применливи во околина со висока влажност
Ултра компактен, заштеда на енергија

Дебелина наспроти ефикасност наспроти пад на притисок Димензии наспроти проток на воздух
Дебелина Притисок
капка (па) @
2.5m / и
Отстранување на озон
ефикасност
димензии
(Ш * Н)
Проток на воздух
(м3 / ч)
Инчи (Мм) G4
Инчи (Мм) @ 2.5m / s
1 25 85
24 * 24 592 * 592 3400
2 45 100
24 * 12 592 * 287 1700
24 * 20 592 * 490 2800
20 * 20 490 * 490 2300
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување
За филтрирање на магла за магла во системот за вентилација и издувен систем, како што е кујната

Контакт форма