Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Пред-филтрирање филтер за воздух

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Пред-филтрирање филтер за воздух

Пред-филтрирање филтер за воздух

  • https://www.sffiltech.com/img/paint_booth_filter_class_m5_to_m6.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/18/20180118091406_988.jpg

Класа за филтрирање на кабини за боја, M5 до M6

спецификација:

Медиуми: полиестерско влакно
Препорачан финален пад на притисок: 450Pa
Температура: максимум 100ºC при континуирана услуга
Запаливост: F1 само-гаснење (DIN53438

Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Пред филтерот за воздух користен пред напредокот на филтрирањето, тој може прво да ја филтрира прашината со голема големина.
Значи, ние користиме подебели влакна за да го направиме полиестерот почувствуван и зашиен или заварен во пред-филтерот,

предност:
Изграден од високо квалитетни оригинални полиестерски влакна
Прогресивно изградени топлински врзани влакна, од возводно до низводно , се менуваат од ретки во компактни. За да се добие целосна длабока колекција на честички и пад на низок притисок
Третиран со специјално лепило при 3Д обработка, осигурува дека секое влакно покриено со лепак спречува губење на прашина како резултат на вибрации 3D
Поддршка низводно со мрежа „“, што може ефикасно да спречи исклучување на влакната
Компактен на стабилна структура на влакна, го подобрува ламинарниот проток на воздух (во рамките на ± 5%)Како фин филтер за воздух за кориснички вентилациски систем или опрема Особено погоден за конечно филтрирање на штанд за прскање, продавница за бои

Контакт форма