Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Пред-филтрирање филтер за воздух

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Пред-филтрирање филтер за воздух

Пред-филтрирање филтер за воздух

  • https://www.sffiltech.com/img/panel_pre__filter.jpg

Пред-филтрирајте го панелот

спецификација:

Тип: Пред-филтрирајте
Медиуми: полиестерско влакно
Рамка: галванизиран челик / алуминиум / ABS
Препорачан финален пад на притисок: 250Pa
Температура: максимум 100ºC при континуирана услуга
Примена: Како пред-филтер во системот за климатизација, филтер за навивачки навивки

Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Предности
Поддршка на метална мрежа низводно, со зајакнување на крстот заедно
"V" форма на жица од не'рѓосувачки челик дизајнирана во горниот тек, корисникот може многу лесно да го замени материјалот, рамката може повторно да се користи
Медиумите за филтрирање и рамката врзани со лепило, не можат да обезбедат заобиколување или истекување дури и под голем проток на воздух
Хап достапен, доколку е потребно од типот на инсталација
Дебелина наспроти ефикасност наспроти пад на притисок Димензии наспроти проток на воздух        

како да изберете филтер за грамада?
1.Додадени големини на располагање
2. Пад на притисок
3.Frame: GZ галванизиран челик, алуминиум апс пластика
4.Филтер ефикасност:
5. ширина
6 / Висина
Дебелина на рамката
8.На страната: заптивка или не?
9. Прстенест прстен или не?
10.Дака страна: заптивка или не?
11. Прстенест прстен или не?

Контакт форма