Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Биостатички третирани филтри

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Биостатички третирани филтри

Биостатички третирани филтри

  • https://www.sffiltech.com/img/pleated_active_carbon_filter_with_paper_frame.jpg

Засилен активен јаглероден филтер со рамка за хартија

спецификација:

Тип: Префилтер за отстранување на гас и честички
Медиуми: Синтетичко влакна од типот на цемент
Рамка: Цврст картон отпорен на вода
Препорачан конечен пад на притисокот: 250pa
Температура : 40ºC максимум при континуирана услуга

Дебелина наспроти ефикасност наспроти пад на притисок Димензии наспроти проток на воздух
Дебелина Пад на притисокот
(па) @ 2.5m / s
Отстранување на озон
ефикасност
димензии
(Ш * Н)
Проток на воздух
(м3 / ч)
Инчи (Мм) G4
Инчи (Мм) @ 2.5m / s
2 45 135 50% 24 * 24 592 * 592 3400
4 96 120 70% 24 * 12 592 * 287 1700
24 * 20 592 * 490 2810
20 * 20 490 * 490 2325
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Засилен филтер за активен јаглерод со рамка за хартија , Класа G4

Предности
15 плети / стапала, 50% повисоки од нормалниот производ
Цврста картонска рамка отпорна на вода , која е од САД
Филтрирајте ги медиумите со жичана мрежа, добијте поголема механичка сила
Единствено прилагодено радијално дизајнирање на подлогата, понизок пад на притисокот
Двослоен неткаен со активен јаглерод внатре, реализирајте ја двојната филтрација на прашина и мирис
Може да се користи за надградба на постоечка конфигурација по ниска цена
Филтерот за отпад е лесен за согорување, што е корисно за заштита на животната средина


Примена: Добра изведба на отстранување на чудниот мирис и честичките во системот за снабдување со воздух, особено системот за циркулација на воздухот. Како канцелариски аеродром каде има голем проток на луѓе.

Контакт форма