Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Опрема за филтрирање

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Опрема за филтрирање

Опрема за филтрирање

  • https://www.sffiltech.com/img/re_cycle_laminar_flow_system.jpg

Повторно циклус систем на ламинарен проток

спецификација:
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Типични апликации: Префилтери до филтри со поголема ефикасност, самостоен филтер за покриви, сплит системи, самостојни единици и системи за пакети и ракувачи со воздух.
Ефикасност: Вредност од 8 за MERV и MERV-A кога се проценува според ASHRAE тестирачкиот стандард 52.2.
Медиуми: Комерцијален спој на памук и синтетички влакна во униформа подвижна прекривка за медиуми.
Препорачан краен пад на притисок: 1.0 "wg кога се работи на 500 вртежи во минута. Дизајнот на системот може да диктира алтернативна точка на промена.
Температура: Максимална континуирана работна температура од 200 ° F (93 ° C).
Оценки: ECI вредност на пет starsвезди, наведени како 900 UL.

Контакт форма