Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Опрема за филтрирање

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Опрема за филтрирање

Опрема за филтрирање

  • https://www.sffiltech.com/img/rolling_filter_unit.jpg

Единица за тркалачки филтер

спецификација:

Тип: Подвижна единица за филтрирање Големина на необични според корисничката опрема
Зрела технологија, удобна инсталација, лесна за контрола
Медиуми за филтрирање: полиестерско влакно                        
Ниска инвестиција и оперативни трошоци, точност со висока контрола
Рамка: Нерѓосувачки челик / пластифициран поцинкуван челик                        
Интелигентни / агенти / прирачник не е задолжително
Мотор : 220V / 50HZ                       
Модул склопување, може да ги задоволи барањата на голем волумен на воздухот
Сооднос на намалување: 1:20
Температура: максимум 70ºC при континуирана услуга

(Мм)

 

 

 

 

 

М3/ ч

   

 

 

 

 

 

(Мм)

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

3048

3353

3658

3962

4267

4572

914

 

 

 

 

 

19800

21900

24000

26200

28300

30000

1219

 

 

 

 

 

26400

29200

32000

34900

37700

40000

1524

 

 

 

 

 

33000

36500

40000

43625

47125

50000

1829

 

 

 

 

 

39600

43800

48000

52350

56550

60000

2134

 

 

 

 

 

46200

51100

56000

61075

65975

70000

Модел именуван правило

 

 

 

 

 

 

 

 

Забелешка : Достапни се необични големини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

СС /

 

 

 

 

 

 

 

ПГЗ

 

 

 

 

 

 

 

W  (mm)

 

 

 

 

 

 

 

H (mm)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CFRE -SS-G3-□×□-A

 А / АМ / М

 

 

 

 

 

效率 级别 (G3 ~ M5

Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Поставени во префилтрирачките сегменти на системот за снабдување со воздух

Контакт форма