Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Опрема за филтрирање

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Опрема за филтрирање

Опрема за филтрирање

  • https://www.sffiltech.com/img/room_side_gel_gasket_terminal_filter_housing.jpg

Куќиште за филтрирање на терминалниот филтер за вентил за гел од собата

спецификација:

Табела за избор на големина

модел

Проток на воздух
М3/ ч

Големина на домување (mm

Големина на инсталација (mm

Големина на столб (mm

Големина на Хепа (mm

ШхВхД

WxH

Φ

ШхВхД

 

 

ЦФРТ

500

× × 370 370 220

310 × 310

200 × 200

× × 320 320 90

ЦФРТ

1000

× × 534 534 220

474 × 474

320 × 200

× × 484 484 90

ЦФРТ

1000

× × 660 660 220

600 × 600

320 × 250

× × 610 610 90

ЦФРТ

1500

× × 680 680 220

620 × 620

320 × 250

× × 630 630 90

ЦФРТ

1500

× × 965 660 220

905 × 600

400 × 250

× × 915 610 90

ЦФРТ

2000

× × 1270 660 220

1210 × 600

500 × 250

× × 1220 610 90

ЦФРТ

2000

× × 995 680 220

935 × 620

500 × 250

× × 945 630 90

 

 

 

 

 

 


Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Модел именуван правило

Контакт форма