Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Опрема за филтрирање

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Опрема за филтрирање

Опрема за филтрирање

  • https://www.sffiltech.com/img/room_side_replacement_terminal_filter_housing.jpg

Куќиште за филтрирање на терминал за замена на странична просторија

спецификација:

Тип: Куќиште на филтерот ХЕПА
Рамка : алуминиум / не'рѓосувачки челик / галванизиран челик со пластично позлата.
Diffsor : исто со рамката.
Амортизер: Може да се прилагоди во просторијата.
Температура: максимум 100ºC при континуирана услуга.
Влажност: ≤70%

Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Предности
Може да биде во пристаништето за тестирање на ПАО.
Може да се открие пристаништето за тестирање на падот на притисокот.
Може да биде опремено со прилагодувач на воздушниот вентил.
Може да се завитка со материјал за зачувување на топлина.
3 тип дифузор
Врската со канал може да биде од горното лице или од страничното лице.

Карактеристика на домувањето

Куќиште за воздух со терминал за био-чиста соба, болничка чиста соба

Контакт форма