Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Специјален филтер за апликација

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Специјален филтер за апликација

Специјален филтер за апликација

  • https://www.sffiltech.com/img/salt_prevented_and_corrosion_resistant_v_bank_filter.jpg

Спречен сол и филтриран V банкарен отпорен на корозија

спецификација:
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Main material: anti-corrosion glass fiber filter paper;

Filter type: W type;

Filter material type: fiber;

Nature of applicable object: materials with weak corrosivity and high hygiene requirements;

Applicable object: air;

Performance: precision filtration, anti-corrosion;

Style: W type;

Purpose: air filtration;

Principle: adsorption method;

 

 

 

Надворешни димензии (мм)

Rated air    flow(m3/h) Imitial resistance(Pa)  Ефикасност (%) 
 
× × 287 287 292 800 ≤125 95(F8)/99(F9)  
 
× × 490 287 292 1200 ≤125 95(F8)/99(F9)
 
× × 490 490 292 2000 ≤125 95(F8)/99(F9)  
 
× × 592 490 292 2000 ≤125 95(F8)/99(F9)  
 
× × 592 490 292 2700 ≤125 95(F8)/99(F9)  
 
× × 592 287 292 1600 ≤125 95(F8)/99(F9)  
 
× × 592 592 292 2400 ≤125 95(F8)/99(F9)  

× × 592 592 292 3200 ≤125 95(F8)/99(F9)  

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакт форма