Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Специјален филтер за апликација

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Специјален филтер за апликација

Специјален филтер за апликација

  • https://www.sffiltech.com/img/sandstorm_dedicated_economical_pleated_pre_filter.jpg

Песочен бур посветен на економичен плетиран пред-филтер

спецификација:

Тип: Плетиран филтер за панели со еднократна употреба
Медиуми: Синтетичко влакно.
Рамка : цврст картон отпорен на вода.
Препорачан финален пад на притисок: 250Pa.
Температура: максимум 90ºC при континуирана услуга.

Дебелина наспроти ефикасност наспроти пад на притисок Димензии наспроти проток на воздух
Дебелина Притисок
капка (па) @
2.5m / и
Озон
отстранување
ефикасност
димензии
(Ш * Н)
Проток на воздух
(м3 / ч)
Инчи (Мм) G4
Инчи (Мм) @ 2.5m / s
1 22 80
24 * 24 592 * 592 3400
2 45 70
24 * 12 592 * 287 1700
4 96 60
24 * 20 592 * 490 2800
20 * 20 490 * 490 2300
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Предности
Многу добар отстранет ефект за честички од прашина
Економија, ниски трошоци за тргување
10 плети / стапала, 25% повисоки од нормалниот производ
Низводно беше дизајниран со жица со висока јачина и метална лента, ја зголемува способноста за отпорност на удар

Примена: Како пред-филтер во системот за вентилација на воздухот под временски услови на песок и прашина

Контакт форма