Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Машина за шиење на цевки за автоматско филтрирање

Почетна » Производи » Машина за шиење на филтри за торби » Машина за шиење на цевки за автоматско филтрирање

Машина за шиење на цевки за автоматско филтрирање

  • https://www.sffiltech.com/img/semi_auto_filter_tube_sewing_machine.jpg

Половина авто-филтер цевка машина за шиење

спецификација:

Спецификација на линија за шиење за производство на автоматска цевка за филтрирање
Може да ја смени главата за шиење на ingуки со топла глава за заварување за возврат за употреба. Автоматска линија за шиење за производство на цевки за филтрирани торби има 5 делови.
а. Автоматски дел за хранење.
б Автоматски дел за шиење (Јуки 1261)
в. Автоматски дел за чување
г. Табела за работа
Голема брзина, мала работна сила.
Спецификација на глава за шиење јуки 1261
 3) Употреба на линија за шиење за производство на автоматска цевка за филтрирање
А) Специјална за цевката со торби за филтрирање на прав
Б) Широко се користи за фиберглас чувствувано, фиберглас ткаена ткаенина, мета-арамиден филц, ППС-филц, полиестерска филтер-торба, торба за филтер-птфе и така натаму.

Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Линија за шиење на полу-автоматска цевка за филтрирање на торба / автоматска машина за шиење на филтер-торба / линија за цевки со автоматска вреќа за филтер
1) Вовед во линија за шиење за производство на цевки со полуавтоматско филтрирање
SFFiltech филтерот понуден на полуавтоматско филтерско производство на цевка за торба линија за шиење е специјален за цевката за филтер-торба, има добри перформанси на континуирано производство, висок ефективен, низок интензитет на работна сила, ниска цена на одржување, што е специјален дизајн за игла фабрикувани мелници со вреќа за филтрирање и ткаена филтер-торба од фиберглас.
големината на машината: 17м * 1.54м * 1.95м
тежината на машината: 1300 кг
брзината на трчање за шиење:> 7м / мин
 
4) Предност на линија за шиење за производство на автоматска цевка за филтрирање
А) Големината на филтските кеси може попрецизно да се контролира.
Б) Подобрување на ефикасноста на работата и намалување на трошоците за работна сила, голема брзина, целосно автоматско, брзина на заварување 7-12 метар на минута
В) Прилагодлив држач за клубени, може да има топол филтер торба за топол од 120мм до 300мм.
Г) Погоден за ткаена ткаена ткаенина од стаклопластика, ние сме најдобрата фабрика која може многу добро да шие ткаени фиберглас ткаенини и неткаени ткаенини во Кина.
Д) Клучни делови на брендот за линија на цевки SFF: глава за шиење JUKI 1261 (произведено во Јапонија)
ножеви за сечење (произведени во Тајван), серво мотор (произведени во Тајван), сензор (произведено во САД), инвертер (произведен во Јапонија)


Контакт форма