Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Машина за шиење кратка рака

Почетна » Производи » Машина за шиење на филтри за торби » Машина за шиење кратка рака

Машина за шиење кратка рака

  • https://www.sffiltech.com/img/short_arm_sewing_machine.jpg

Машина за шиење кратка рака

спецификација:
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

1) Машината може да го спречи лизгањето на материјалите и да формира уреден бод.
2) Тој е опремен со лизгачка навојна навој и вертикална двојна ротирачка кука, која може да формира две паралелни линии на заклучувач.
3) Оваа машина е електронски контролен мотор. Така може да ја контролира иглата
секогаш на крпа или под крпа кога машината застанува во текот на шиењето.
4) Персоналот не треба да го ротира рачното тркало често кога застанува машината, што ја прави работата поудобна.

Контакт форма