Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Биостатички третирани филтри

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Биостатички третирани филтри

Биостатички третирани филтри

  • https://www.sffiltech.com/img/superhelen_molecular_filter.png

Молекуларен филтер суперхелен

спецификација:

Тип: Супер-хелен молекуларен филтер

Медиуми: Плетени јони за размена на јони, плетиран импрегниран јаглероден медиум за отстранување на алкални, кисели и VOC гасови
Рамка: ABS / галванизиран челик / не'рѓосувачки челик
Сепаратор : Лепак за топла топење
Заптивната смеса : полиуретан
Температура : 40ºC максимум при континуирана услуга
Влажност: 〈70% RH

Дебелина наспроти ефикасност наспроти пад на притисок Димензии наспроти проток на воздух
Дебелина Почетна
ефикасност


Притисок
капка
(годишно)
@ 2.5m / s

Притисок
пад (па)
@ 3.5m / s

димензии
(Ш * Н)
Проток на воздух
(м3 / ч)

Инчи (Мм) Тип V Тип А. Тип Б.

Инчи (Мм) 2.5
m / s
3.5
m / s
12 292 99% 95% 96% 80 115 24 * 12 610 * 305 1700 235024 * 24 610 * 610 3400 4700
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Суперхелен молекуларен филтер

Предности
Двослоен неткаен со висококвалитетни медиуми внатре, кои се увезуваат од Германија
Содржина на јаглерод 250-500g / м2, добива висока ефикасност и долг живот

Голем капацитет на проток на воздух, може да се користи под конвенционалниот проток на воздух
Флексибилност за избор на медиум според различен загадувач
Најдобрата почетна ефикасност би била 99%Молекуларни филтри за повеќето системи за климатизација, широко користени во индустријата за полупроводници, био-фармацевтски производи, генетски инженеринг, прецизни машини, инструменти и музеи.

Контакт форма