Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Филтер за торби и компактни филтри

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Филтер за торби и компактни филтри

Филтер за торби и компактни филтри

  • https://www.sffiltech.com/

Синтетички филтри за џебни филтри

спецификација:

Тип: Филтер за повеќе џебови
Медиуми: Синтетички влакна
Рамка: галванизиран челик / алуминиум / ABS
Препорачан финален пад на притисок: 450Pa
Температура: максимум 90ºC при континуирана услуга

модел Димензии (mm
WxHxD 
Број
на џебот
Класификација на филтрите 
EN779 : 2012 година
(М3 / ч / Па)
Проток / притисок на воздухот
 капка
SFF-M5  × × 592 592 534 c M5 3400 / 70
SFF-M5  × × 592 490 534 6 M5 2800 / 70
SFF-M5  × × 592 287 534 4 M5 1700 / 70
SFF-M6  × × 592 592 534 8 M6 3400 / 70
SFF-M6  × × 592 490 534 6 M6 2800 / 70
SFF-M6  × × 592 287 534 4 M6 1700 / 70
SFF-F7  × × 592 592 534 8 F7 3400 / 70
SFF-F7  × × 592 490 534 6 F7 2800 / 70
SFF-F7  × × 592 287 534 4 F7 1700 / 70
SFF-F8  × × 592 592 534 8 F8 3400 / 70
SFF-F8  × × 592 490 534 6 F8 2800 / 70
SFF-F8  × × 592 287 534 4 F8 1700 / 70
SFF-F9  × × 592 592 534 8 F9 3400 / 70
SFF-F9  × × 592 490 534 6 F9 2800 / 70
SFF-F9  × × 592 287 534 4 F9 1700 / 70
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Медиуми: полиестерски влакна
Рамка: галванизирана плоча, алуминиум, плоча од не'рѓосувачки челик или пластика
Ефикасност на филтерот: G3-M6
Секој филтер тестиран според EN779: 2012

Филтер за џебови за синтетички влакна , Класа M5 до F9

Предности
Повеќеслојни композитни материјали разнесени во топење
Материјалот е 40% подлабок од нормалниот производ
„В“, во форма на вреќа за филтрирање, филтерскиот материјал се користи 100% тотално
Сите рабови се обработени со заптивка
Дизајнот на интеграција на внатрешната рамка ја зголемува вкупната структурна јачина и го минимизира падот на притисокот
Металниот раб на внатрешната рамка валани за да биде непречено во форма, направете ја операцијата за одржување побезбедно

Примена: Главниот филтер на системот за вентилација

Контакт форма