Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Пред-филтрирање филтер за воздух

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Пред-филтрирање филтер за воздух

Пред-филтрирање филтер за воздух

  • https://www.sffiltech.com/img/synthetic_fiber_multi_pockets_pre_filter.jpg

Пред-филтер за повеќе џебови со синтетички влакна

спецификација:

Тип: Филтер за повеќе џебови
Медиуми: Синтетички влакна
Рамка: галванизиран челик / алуминиум / ABS
Ефикасност според. Ен: 779: 2012: G3 G4
Препорачан финален пад на притисок: 350Pa
Температура: максимум 100ºC при континуирана услуга

Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Мулти-џебови со синтетички влакна Пред-филтер , Класа G3 до G4
Примена: Како претходен филтер во системот за климатизација

Предности
Висока ефикасност и капацитет за задржување на прашина
Обработка на топло топење, што ефикасно може да спречи губење на влакна
„В“, во форма на вреќа за филтрирање, филтерскиот материјал се користи 100% тотално
Сите рабови имаат обработка на пломби
Интеграцискиот дизајн на рамката ја зголемува целокупната структурна јачина и го минимизира падот на притисокот
Металниот раб на внатрешната обвивка се стркала за да биде непречено во форма, ја прават операцијата за одржување побезбедна


Примена: Како претходен филтер во системот за климатизација

Контакт форма