Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Филтер за торби и компактни филтри

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Филтер за торби и компактни филтри

Филтер за торби и компактни филтри

  • https://www.sffiltech.com/img/synthetic_fiber_pockets_filter_class_m5_to_f9-16.jpg

Филтри за џебови со синтетички влакна класа М5 до F9

спецификација:

Тип: Филтер за повеќе џебови
Медиуми: Ултрафини синтетички влакна
Рамка: галванизиран челик / алуминиум / ABS
Препорачан финален пад на притисок: 500Pa
Температура: максимум 90ºC при континуирана услуга

модел Димензии (mm
ШхВхД 
Број
на џебот
Класификација на филтрите 
EN779 : 2012 година
(М3 / ч / Па)
Проток / притисок на воздухот
капка
Ефикасност
SFF-G3  × × 592 592 600 6 G3 3400 / 25
SFF-G4  × × 592 592 600 6 G4 3400 / 45 30-40
SFF-F5  × × 592 592 600 6 F5 3400 / 55 40-60
SFF-F6  × × 592 592 600 8 F6 3400 / 60 60-80
SFF-F7  × × 592 592 600 8 F7 3400 / 90 80-90
SFF-F8 F9  × × 592 592 600 8 F8 F9 3400 / 120 90-95
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Филтер за супер синтетички влакна , Класа M5 до F8

Предности
Од возводно кон низводно density густината на влакната се смени од лабава во компактна, за голем капацитет за задржување на прашина
ПП композитна мембрана на материјалот, обезбедува ефикасност на филтрирање за честички од мала големина
Обработка на топло топење, материјалите се силни и убави
Филтерска кеса во облик на „V“, внатрешна инкрустација со мали џебови во форма „V“, изградба на совршен воздушен канал во форма „V“
Интеграцискиот дизајн на рамката ја зголемува целокупната структурна јачина и го минимизира падот на притисокот
Металниот раб на внатрешната рамка валани за да биде непречено во форма, направете ја операцијата за одржување побезбедно
Ефикасноста и капацитетот на држење на прав се споредуваат со стаклени влакна

Примена: Главниот филтер на системот за вентилација

Контакт форма