Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Филтер за торби и компактни филтри

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Филтер за торби и компактни филтри

Филтер за торби и компактни филтри

  • https://www.sffiltech.com/img/synthetic_fiber_pockets_filter_class_pm25.jpg

Класа за филтрирање на синтетички влакна PM2.5

спецификација:

Тип: PM2.5 филтер за воздух.
Медиуми: Синтетичко влакно.

модел Димензии (mm
ШхВхД 
Број
на џебот
Класификација на филтрите 
EN779 : 2012 година
(М3 / ч / Па)
Воздух
Проток / притисок
капка
SFF-G3  × × 592 592 380 8 > 90% 3400 / 80
SFF-G4  × × 592 490 380 6 > 90% 2800 / 80
SFF-F5  × × 592 287 380 4 > 90% 1700 / 80
SFF-F6  × × 592 592 534 8 > 90% 3400 / 70
SFF-F7  × × 592 490 534 6 > 90% 2800 / 70
SFF-F8 F9  × × 592 287 534 4 > 90% 1700 / 70
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Филтер за филтрирање на џебови со синтетички влакна air PM2.5

Предности
Повеќеслојни композитни материјали што се топиат за PM2.5
Материјалот е 40% подлабок од нормалниот производ
„В“, во форма на вреќа за филтрирање, филтерскиот материјал се користи 100% тотално
Сите рабови се обработени со заптивка
Интеграцискиот дизајн на рамката ја зголемува целокупната структурна јачина и го минимизира падот на притисокот
Металниот раб на внатрешната рамка валани за да биде непречено во форма, направете ја операцијата за одржување побезбедно.
Првичната ефикасност би била над 90% за PM2.5

Рамка: галванизиран челик / алуминиум / ABS.
Препорачан финален пад на притисок: 450Pa.
Температура: максимум 90ºC при континуирана услуга.

Примена: Главниот филтер на системот за вентилација

Контакт форма