Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Согорување на отпад

Почетна » апликации » Согорување на отпад

 • Акрилна вреќа за филтрирање

  Опис :Акрилик игла со хемиско хемиско име на вреќа со прашина се полиакрилонитрил, користете го како суровина со помош на игла со правен систем, а потоа преку специјална водоотпорна обработка на акрилна средна температура се добива игла отпорност на хидролиза ...

  Повеќе
 • PPS-филтер торба

  Опис :Големина: дијаметар 100мм, 125мм, 130мм, 150мм, 180мм, 250мм и др.
  Секоја должина е достапна. Посебна големина е прилагодена.

  Повеќе
 • Тефлонска торба за филтрирање

  Опис :Тефлонски игла се чувствува исто така наречена Тефлон, со добри перформанси во температурата од 260 Целзиусови, моменталната температура може да достигне до 280 Целзиусови. Тефлонски е специјален материјал со добра отпорност на алкали и киселини, анти-хидролиза ...

  Повеќе
Почетна Претходно 1 Следна Презиме - Вкупно 3 1 евиденција Тековната страница / Вкупно 1 20 по страница